Hogy működik

Bejön Önnek a klasszikus stílus ?

Szívesen látna otthonában, irodájában hasonló stílusú butorokat ?

Kitaláltuk egy olyan bútorépítő rendszert, mellyel az eddigieknél jóval olcsóbban lehet gyönyörű klasszikus bútorokat építeni !  Ennek megvalósulását láthatja képeinken.

Mi magát a bútorépítő rendszert gyártjuk, kész bútorokkal magánvásárlókat nem szolgálunk ki.

Konkrét bútor igényeivel kérjük keresse partnereinket ! Bútorainkat megrendelheti egyedi kialakításban is, tervező és asztalos partnereinknél !

Ha Ön asztalos, csatlakozhat partnereinkhez, így részint bekerül területi keresőnkbe, részint elérheti az egyes bútorok profilléc megerndelőjét és teljes gyártási dokumentációját.

Ráadásul ezt a katalógust is használhatja, weboldalába, facebook oldalába illeszthetően, mint saját bútorait! Kölcsönözhető vagy megvásárolható bemutató mintákat is biztosítunk Önnek ! Számos partnerünk nyert el komoly megbízásokat a fotók és bemutató minták segítségével, hiszen rendkívűl mutatós bútorokat ajánlanak alacsony árakon !

Használja ki rendszerünk versenyelőnyét !

Regisztráljon partnereink közé !

A regisztráció ingyenes és kötelezettségektől mentes.

Ha Ön belsőépítész, lakberendező, csatlakozhat tervező partnereinkhez, így részint bekerül területi keresőnkbe, részint elérheti az egyes bútorok teljes tervezési dokumentációját, a bútorok és díszlécek CAD és más  formátumú rajzait, melyeket terveihez szabadon felhasználhat.

Ráadásul ezt a katalógust is használhatja, weboldalába, facebook oldalába illeszthetően, mint saját bútorterveit!

Kérjük, regisztráljon tervező partnereink közé ! A regisztráció ingyenes és kötelezettségektől mentes.

A honlap tulajdonosa előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése. A honlap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a honlap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.